LLumar

Hővédő fólia ablakra

Tartsd kordában a napsugárzást LLumar ablak hővédő fólia segítségével!

Az ablakok minden épületnek fontos részei, hiszen beengedik a fényt és kilátást biztosítanak. Ugyanakkor ezek az előnyök számos probléma forrásai is egyben. A zavaró ragyogás, a hőgyarapodás és a hőmérséklet növekedés miatt kevésbé érezzük magunkat komfortosan. A felforrósodott helyiségeket pedig légkondicionálóval hűteni is kell, ami magas energiaköltségekhez vezethet. A LLumar hővédő fólia ablakra megszünteti ezeket a gondokat: ismerd meg termékeink előnyeit!

Hővédő fólia ablakra: miért érdemes a LLumar hővédő fólia mellett dönteni?

Energiamegtakarítás a nyári időszakban: az ablakok fontos szerepet játszanak a hő és az energia szabályozásában. Egy háztartás energiaköltségeinek közel 30%-a elpazarolt energiából adódik, amit a hőveszteség és a hőgyarapodás okoz a kezeletlen normál üvegszerkezetek esetén. A LLumar ablak hővédő fólia segít a hűtési költségek csökkentésében a napenergia visszaverésével. Távol tartja a tűző napsugarakat a belső tértől, ezért kevesebbet kell klimatizálásra költeni a meleg hónapok alatt.

Hőkinttartás a kellemes közérzetért: biztosan te is ismered azt a jelenséget, amikor a nyári időjárás hatására otthonodban párássá és fullasztóvá válik a levegő. Az érzés miatt éjjel és nappal is nehezebb pihenni, kikapcsolódni, ha nincs légkondicionálás az épületben. A hővisszaverő fólia ablakra megoldást jelent a kellemetlenségre, hiszen nem engedi a még a déli órákban sem, hogy a napsugárzás felmelegítse a belső teret.

Hővédő fólia tetőtéri ablakra: mivel fóliáink testreszabhatók, ezért a kisebb, tetőtéri ablakokra is telepíthetők. Ha eddig inkább a földszinten aludtál a hűs kanapén, mert az emeleten elviselhetetlen volt a hőmérséklet, akkor termékeink úgy hozhatnak enyhülést, hogy az áramszámla se lesz magasabb.

Végre beengedheted a fényt otthonodba: a lehúzott redőnyök, az ablakokra szerelt rolók és a sötétítő függönyök nem olyan hatékonyak a napsugárzás ellen, mint a csúcskategóriás épületablak fóliák. Ráadásul teljesen kizárják a fényt, ezért nem is igazán alkalmasak erre a feladatra – hacsak nem akarunk a sötét helyiségekben lámpát oltani. A LLumar hővédő ablakfólia a fény megtartásával nyújt megoldást.

Megszünteti a káprázást: a vakító napfény gyakran megakadályoz bennünket a napi feladataink elvégzésében, főleg akkor, ha képernyő előtt dolgozunk.  A LLumar épületfóliák akár 87%-kal csökkentik a fény káprázó hatását anélkül, hogy sötétségbe vonnák a helyiségeket. Ez a tulajdonság teszi fóliáinkat rendkívül előnyössé irodaházak számára is.

LLumar hővédő fólia ablakra: gyakori kérdések

Bármilyen méretű és típusú ablakra fel lehet telepíteni?
Igen, fóliáinkat tökéletesen méretre tudjuk igazítani. Azonban azt érdemes tudni, hogy a régi, elavult ablakokon, melyek nem szigetelnek rendesen, a LLumar termékek sem működnek 100 százalékosan.

Hővédő ablakfólia ár: mennyibe kerül a telepítés?
Sajnos helyszíni felmérés nélkül nehéz megmondani, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a fóliák telepítése. Érdemes felvenned a kapcsolatot a legközelebbi épületablak fólia kivitelezővel. Mivel kollégáink négyzetméter áron számolják a fóliák költségeit, ezért ha tudod az ablakok méretét, akkor az alapján egy hozzávetőleges árat lehet kalkulálni. Személyre szabott árajánlatot viszont mindig csak a helyszínen tudunk adni.

Hány év garanciát biztosít a gyártó a termékekre?
Minden LLumar épületablak fóliára 5 év garanciát adunk, mely abban az esetben érvényes, ha hivatalos LLumar kivitelező végezte a telepítést.

Vannak más típusú épületfóliák is a kínálatban?
Igen. Termékpalettánkon UV védő ablakfóliák és biztonsági fóliák is megtalálhatók, melyek további előnyöket jelentenek otthona számára. Tudj meg többet ablaküveg fóliáinkról!

További kérdéseid lennének hővédő fóliáinkról? Keresd a LLumar partnereket!

A LLumar fóliák segítenek a lakótér nyári felmelegedésének mérséklésében, csökkentik a zavaró fényt és védelmet nyújtanak Önnek és családjának a káros UV-sugarak ellen, valamint az összetört üveg okozta sérülésekkel és károkkal szemben.

További előnyök ablakfóliával