LLumar

UV-védelem az otthonodban

A LLumar UV-védőfóliák segítenek megelőzni a napsugárzás okozta károkat.

A LLumar fóliák segítségével megvédhetők a berendezési tárgyak és egészségünk is.

A legtöbb textil, berendezési tárgy vagy akár műalkotás egyszerűen attól is kifakulhat, hogy a nap besüt a kezeletlen normál ablakokon. Az UV-sugarak több mint 99%-nak kizárásával a LLumar ablakfólia segít megőrizni a berendezési tárgyak, textilek, szőnyegek színét, jelentősen lassítva ezzel az értékes alkotások elszíneződését és fakulását.

Az UVA-sugarak akadálytalanul áthatolnak a normál üvegfelületeken, és nemcsak a berendezési tárgyakban, hanem az emberi szemben és bőrben is kárt okozhatnak, ami a bőr korai öregedését vagy akár bőrrákot is előidézhet. A LLumar UV-védőfóliák a veszélyes UV-sugarak kiszűrésére hivatottak. Mikro vékonyságuknak és átláthatóságuknak köszönhetően kellemes kilátást biztosítanak a káros UV-sugarak beengedése nélkül.

A LLumar UV-védő ablakfólia bőrgyógyászok által is ajánlott, megelőzésre alkalmas termék, elsősorban bőrbetegségek, mint például a bőrrák, valamint napérzékenység esetén. A LLumar UV-fóliák az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány által is ajánlottak. Magyarországon a Szegedi Tudományegyetem végzett méréseket a LLumar UV-fóliák hatásos védelmének igazolására. További információ az UV-védőfóliákról a www.uvfolia.hu oldalon érhető el.

A LLumar fóliák segítenek a lakótér nyári felmelegedésének mérséklésében, csökkentik a zavaró fényt és védelmet nyújtanak neked és családodnak a káros UV-sugarak ellen, valamint az összetört üveg okozta sérülésekkel és károkkal szemben.

További Előnyök Ablakfóliával