LLumar

Karosszéria fólia

Láthatatlan, időtálló védelem

Az első karcolás fáj a legjobban! A LLumar öngyógyuló karosszéria fólia használatával azonban megspórolhatja ezt az érzést, és időtálló védelmet nyújthat autójának. Védje meg befektetését és előzze meg, hogy szükség legyen drága javításokra és újrafényezésre kelljen költenie: ismerje meg a LLumar karosszéria fólia (PPF) előnyeit!

LLumar öngyógyuló karosszéria fólia: a legnagyobb előnyök

öngyógyuló réteg
védőpajzs a sérülések ellen
teljesen átlátszó
ellenálló a koszolódással szemben
víztaszító felület
gyártói garancia*

* Garanciális információk feltételeiről és további részleteiről érdeklődjön a helyi LLumar forgalmazónál!

Véd a felületi sérülésektől

A LLumar karosszéria fólia sokáig megvédi autója fényezését a felverődő kövektől, bogaraktól, madárürüléktől, a naptól és az elhasználódástól. A kimondottan autóra tervezett, víztiszta flexibilis fólia óvja a rongálódásnak legjobban kitett felületeket, úgymint a motorháztetőt, tükröket, lökhárítókat. Mindezt anélkül, hogy bármilyen változtatást kellene végezni az autón, szemben más, hasonló védelmet nyújtó termékekkel – kiforrott technológia, amely a legerősebb igénybevételeknek is hatékonyan ellenáll.

Az LLumar PPF fólia rugalmas marad az erősebb behatások alkalmával is, majd vissza alakul eredeti formájára. Egyedülálló öngyógyuló mechanizmusának köszönhetően hőre eltűnnek a felületéről a kisebb sérülések. Mindössze néhány perc kocsikázás a napsütésben, és máris elfelejthetjük, hogy egyáltalán voltak karcolások a karosszérián!

Könnyű tisztíthatóság

Valljuk be: az autómosás nem tartozik az ember legkedveltebb időtöltései közé. Ennek ellenére nincs mese, meg kell csinálni – a LLumar autó karosszéria fólia (PPF) azonban jelentősen lerövidíti felhasználójának a kocsi karbantartásához szükséges időt. Nemcsak a szennyeződéseket és a port, hanem a vízcseppeket is taszítja, így azok nem maradnak meg az autó felületén – egy gyors mosás, és máris újra tükörfényessé varázsoltuk szeretett gépjárművünket!

Újszerű megjelenés

Mindenki azt szeretné, ha kocsija sokáig úgy nézzen ki, mintha most gördült volna ki a szalonból. Láthatatlan és időtálló termékünk kimagasló védelmet nyújt és nincs káros hatással a jármű eredeti fényezésére. Óvja az autó festését a nap fakító hatásától, így az hosszú évek múltán is ugyanolyan élénk árnyalatban tündökölhet. A LLumar öngyógyuló karosszéria fólia típusokat ezen felül úgy fejlesztettük ki, hogy ne sárguljanak be, ne töredezzenek vagy hólyagosodjanak fel. Ennek köszönhetően garantáltan megtartják eredeti megjelenésüket – amennyiben a telepítést hivatalos LLumar kivitelező végezte.

Autó karosszéria fólia ár: mitől függ a végösszeg fóliázáskor?

A karosszéria fólia felszerelését feltétlenül bízzuk szakemberre! Ha magunk próbáljuk otthoni körülmények között elvégezni, vagy egy olcsó kivitelezőhöz visszük el autónkat, utóbb sokkal többet fizethetünk kezdeti anyagiasságunkért. Egy professzionális fóliázó műhelyben viszont biztosan nem lesz probléma sem a szolgáltatással, sem a célszerszámokkal és munkakörülményekkel, sem magával a termékkel. Emellett ráadásul garanciát is vállalnak mind a munkájukra, mind az általuk forgalmazott és telepített karosszéria fóliákra.

A jól lefóliázott gépjárműért tehát elsősorban a megfelelő szaktudásra és a minőségi alapanyagra költünk – a pontos karosszéria fólia árak emellett azonban még más tényezőktől is függnek:

A kiválasztott karosszéria fólia típusa

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az autófóliázás végösszegét nagyban befolyásolja a választott termék típusa. Az egyes fóliák eltérő adottságokkal lehetnek felszerelve, melyek különböző és egyedi előnyökkel szolgálnak tulajdonosának. Egy biztonsági fólia például kevesebbe kerül, mint egy nagyobb tudású öngyógyuló és hidrofób PPF karosszéria fólia. Bár utóbbi drágább választás, hosszútávon érdemes lehet beruházni rá – kiváló tulajdonságai mellett ugyanis legalább 10 éves élettartammal rendelkezik, így sokáig nyújt megbízható védelmet járműve fényezésének.

A fóliázott felület mérete

A karosszéria fólia telepítés másik kiadásokat befolyásoló tényezője az autó lefóliázni kívánt felületének a mérete. Értelemszerűen minél több anyagot kell felhasználni a művelethez, annál többe fog kerülni az elvégzett munka is. Egy lökhárító fólia szerelés nyilván nem lesz olyan megterhelő anyagilag, mintha lefóliáztatjuk a motorháztetőt és az autó ajtajait is. A karosszéria fólia ár folyóméterenként emelkedik az alapján, hogy pontosan mennyit szükséges majd felhelyezni az adott elemre.

Az autó tisztítása és a meglévő karcok eltávolítása

Ahhoz, hogy tartós legyen a végeredmény, mindig ajánlott egy alapos és szakszerű autómosással kezdeni a műveletet. A fényezésen fennmaradó szennyeződések miatt ugyanis a karosszéria fólia nem fog tudni megfelelően tapadni a felülethez. Az autó takarítását a munkafolyamat alatt többször is meg kell ismételni, hogy minden szép tiszta és zsírmentes legyen. Emellett feltétlenül el kell távolítani fóliázás előtt a kisebb sérüléseket és karcolásokat is – egy ronda karosszériára egyébként is teljesen felesleges telepíteni a terméket.

A karosszéria fólia telepítés előkészületei

A professzionális karosszéria fólia telepítés annyiban különbözik a hagyományos színes fóliák felhelyezésétől, hogy ilyenkor nem szükséges szétszedni az autót. Egy hivatalos LLumar telepítő egy plotterrel és egy vágóprogram segítségével előre méretpontosan kivágja a karosszériavédő fóliát. Ezzel rengeteg időt lehet spórolni, ill. minimalizálható az anyagfelesleg – a szoftver segítségével ugyanis a legoptimálisabb módon szabhatjuk az autó elemeire a fóliát.

A professzionális kivitelezés

A karosszéria fólia tényleges felhelyezését az autó típusától függően 1, de gyakran 2 hozzáértő ember képes megfelelően elvégezni. Természetesen ehhez hozzájárul az is, hogy ideális munkakörülmények – pormentes és tágas közeg, optimális hőmérséklet, szükséges célszerszámok stb. – álljanak rendelkezésre.  Maga az autófóliázás művelete viszonylag gyorsan kivitelezhető – egy jármű komplett becsomagolása általában 2-3 munkanap alatt végrehajtható.

Felkeltette érdeklődésed az LLumar autófóliázás? Vegye fel a kapcsolatot egy közeli kivitelezővel!