LLumar

Stratos - Az elit kategória

Megérkezett az autófóliák következő generációja

A Stratos autófóliákat a komfortos utazás és a vakító fény csökkentésére terveztük. A legkorszerűbb autóüveg fólia gyártástechnológiát infravörös abszorpciós tulajdonsággal ötvöztük. Ennek köszönhetően 97%-os SIRR értékkel rendelkezik a komfortosabb utazás és a kiemelkedő vezetési élményért. A SIRR, (azaz Szelektív infravörös visszaverés) azon szoláris infravörös sugárzás mérőszáma, mely nem kerül közvetlen áteresztésre az üvegen. Mivel az ember az infravörös sugárzást elsősorban hőhatásként érzékeli, így az infravörös sugárzást gyakorlatilag hősugárzásként is azonosítjuk.

A Stratos sorozat autófóliái nano-kerámia technológiával készülnek. A különlegessége a szabadalmaztatott Hybrid-Matrix technológiában rejlik. Ennek az egyedülálló autófólia gyártás-technológiának köszönhetően az autófólia, több rétegben tartalmazza a több milliárd nanoszkópikus kerámia részecskét, míg más gyártók kerámia fóliái általában csupán egyetlen rétegben. Az innovatív rétegek a hőt elnyelik és az üvegen keresztűl a külső tér felé adják le, ezzel biztosítva a maximális hőkintartást. Mivel a Stratos fóliák fémmentesek, így nem okoznak interferenciát sem és az elektromos eszközök mint például a mobiltelefonok, tabletek, GPS, kulcsmentes nyitás és egyéb készülékek működése is probléma mentesen biztosított.

A Stratos autófóliák a káros UV sugarakat közel teljes egészében kiszűri, ezzel 99% védelmet biztosítva az autó belsejének és az utazóknak is. Autófóliáinkat az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány is, mint hatékony megelőzési módszerek ajánlják.

A Stratos egy exkluzív autófólia sorozat. Kizárólag LLumar SelectPro autófóliások kínálatában érhető el. A SelectPro programot 2019-ben terjesztette globális szintre a LLumar, hogy mi is ez pontosan arról az alábbi blogbejegyzésben tájékozódhat: