LLumar

Miért egyre népszerűbb a fóliázás?

Napjainkban a korszerű üvegszerkezetek tulajdonságainak kiemelt jelentőségük van egy épület energiafelhasználása kapcsán. A LLumar épületfólia olyan lehetőséget kínál, amellyel növelhető az objektumok energiahatékonysága és megjelenése, az üvegfelületek UV-védelme, továbbá a fólia megnövekedett komfortérzetet és védelmet biztosít. Ezek a tulajdonságok elérhetők az üvegszerkezet teljes cseréjével, de ez nagy költséggel és bonyodalommal járhat. A LLumar segít megoldást találni.

Melyik fóliamárkát válasszam?

Sok olyan társaság van a piacon, amelyik gyártónak vallja magát, ezért nehéz eligazodni az álinformációk között. Segítünk. Itt a megbízható fóliamárka kiválasztásának módja.

Tovább »

Karosszériavédő fóliázás Referenciák

A LLumar öngyógyuló karosszériavédő fóliák (PPF) megvédik autód eredeti fényezését a sérülésektől. Öngyógyuló felületének köszönhetően a karcolások eltűnnek! Tekints meg néhányat számtalan munkáink közül.

Tovább »

Hővédelem

Hővédelem a LLumar termékeivel: minőségi ablakfóliák autóra és épületekre a kellemes közérzetért. Kattintson, és tekintse meg kínálatunkat!

Tovább »

Autófóliázás Referenciák

LLumar autóüveg fóliák az autód megjelenésének javítására az általad elvárt teljesítményt szem előtt tartva kerültek kifejlesztésre. Tekints meg néhányat a számtalan elégedett autótulajdonos részére elvégzett munkáink közül.

Tovább »