LLumar

City Clinic Sofia

Új stílus, hatékony hővédelem

A City Clinic a bolgár főváros egy újonnan nyílt kardiológiai magánklinikája. Az épület korábban egy autószalonként szolgált, körbefutó üvegfalakkal. Az átépítés során az üvegfelületeket belülről gipszkarton fallal lettek takarva. Annak ellenére, hogy a korábbi autószalon esetén a teljes átláthatóság szükséges volt, most ez gondot jelentett a klinika számára és az átláthatóságot meg kellett szüntetni, hogy a gipszkarton falak ne látszódjanak.

A megoldást kültéri tükröző fólia felszerelése jelentette. A választás a LLumar Helios RHE35 ER HPR ezüst tükröző fóliára esett, mely nem csak új megjelenést adott az épületnek, takarta a gipszkarton falakat, de kiemelkedő hővédelmet is adott az épületnek.

A nagy üvegméretek és a változó időjárási körülmények miatt a kivitelezés nagy kihívást jelentett. A gyors és profi kivitelezés érdekében egy tapasztalt és különleges körülmények között is kimagasló minőségben dolgozó nemzetközi csapat került kiválasztásra. Az 1.600m2 fólia rövid határidővel került felszerelésre és sikeresen teljesítette az új megjelenéshez fűzött elvárásokat.