LLumar

Incshoni nemzetközi repülőtér

Incshon, Dél-Korea

Az Incshoni nemzetközi repülőtér 46 kapus termináljával, közel 560 ezer négyzetméter alapterületével Dél-Korea legnagyobb épülete. Az utasterminál kialakításával a koreai építészet hagyományai előtt tiszteleg az épület. A terminálban hatalmas mennyiségű, felületű üvegkorlát található. Annak ellenére, hogy ezek a korlátok edzett üvegből készültek, a reptéri hatóság tartottak attól, hogy a poggyászkocsikkal okozott balesetek esetén okozott üvegtörések súlyos sérüléseket okozhatnak az utasoknak.

A repülőtéri hatóság, a szinte teljesen víztiszta kültéri és beltéri biztonsági LLumar ablaküveg fóliákat, SCLSRPS4, ill. SCLERPS4-eseket választott, hogy biztosítsák a közlekedési központ üvegfelületeit. A láthatatlan fólia baleset esetén történő üvegtörés során is egyben tartja az üvegszilánkokat, ugyanakkor nem változtatja meg az építészek által megálmodott designt.

A reptéri hatóság nagyon elégedett volt a telepítéssel. A telepítés óta nem voltak üvegtörés okozta sérülések. A LLumar biztonsági fóliák megvédik a repülőtéri személyzetet, utasokat és tulajdonaikat. A hatóságok továbbá azt is megemlítették, hogy mennyire meg voltak elégedve a helyi disztribútor technikai felkészültségével, a telepítéssel és a termék minőségével.