LLumar

A gyártó

Eastman Chemical Company

A LLumar ablakfóliák gyártója az Eastman Chemical Company, melyet George Eastman alapított 1920-ban, aki nevét már az Eastman Kodak céggel ismertté tette. Az Eastman olyan korszerű anyagokat, speciális kémiai vegyszereket és ipari termékeket gyárt, amelyeket emberek milliói használnak naponta a háztartásokban.

Az Eastman cégé az egyik legnagyobb és legjobban integrált fóliagyártási központ a világon. A LLumar márka történetének kezdetét Julius Hermes 1956-os vállalkozó szellemű kezdeményezése jelentette. A színezett PET (polietilén-tereftalát) – napjainkban a legtöbb ablakfóliában használt poliészter – atyjának tekintett Hermes volt az, aki a megfelelő termékkel a megfelelő időben jelentkezett, és a fóliaipart azzá a virágzó üzletté tette, ami jellemzi napjainkban is.

A LLumar márkát 1977-ben jegyezték be az Amerikai Egyesült Államokban, amely később a globális piacon is megjelent.

Szakmai támogatás

Közvetlenül és folyamatosan együtt dolgozunk tervezőkkel, gyártókkal és egyéb vásárlókkal, akik segítenek olyan termékek megalkotásában, amelyek növelik az ablaküveg teljesítményét. Az iparág egyik legszélesebb termékskáláját kínáljuk, olyan termékekkel, amelyeket a legmagasabb minőség érdekében a legtisztább „clean-room” környezetben gyártanak. Specialistáink segítenek Önnek az adott üvegszerkezetre legmegfelelőbb fólia kiválasztásában. Továbbá segítenek kiértékelni a lehetséges költségmegtakarításokat, a beruházás megtérülésének idejét és a szén-dioxid-kibocsátás mértékének csökkentését.

A hivatalos kivitelezői hálózatunknak köszönhetően, professzionális felszerelést biztosítunk minden LLumar termékhez.