LLumar

5 érv az autófóliázás mellett

1. Hővédelem

A LLumar hővédő fóliák típustól függően fém, vagy kerámia réteget tartalmaznak. Ezen anyagok használatával érhető el, hogy – az egyszerű terméknek látszó vékonyka fólia – megdöbbentően hatékony tulajdonságokkal rendelkezzen. Az autófólia hővédelme függ az árnyalat megválasztásától is. Általában elmondható, hogy egy adott fólia sorozaton belül minél sötétebb egy fólia, annál jobb a hővédelme is. Hangsúlyozni kell az “adott fóliasorozat” kijelentést az előző mondatból, hiszen fólia és fólia között is hatalmas különbségek lehetnek. Példaképp a 6%-os fényáteresztésű AT05 sötétítő fóliánk mindössze 44%-os hővédelemmel (teljes napenergia visszaverés) rendelkezik, míg a hővédős ATR05 közel duplájára képes.

2. UV védelem - óvd meg csemetéid az autóban is!

Köztudott, hogy a gyermekek bőre sokkal érzékenyebb a nap káros UV sugarai ellen. A LLumar autófóliák mindegyike több mint 99%-os UV visszaveréssel rendelkeznek, így utazás közben nem kell aggódni a lurkókért. Termékeinket a Brit Bőr Alapítvány és az amerikai Bőrrák Alapítvány is, mint hatékony megelőzési eszközök ajánlják.

3. Megjelenés, belátásvédelem

Autófóliáink több féle árnyalatban választhatóak: szinte teljesen átlátszó fóliáktól egészen az 5%-os fényáteresztésű sötét autófóliákig. Egy sötét autófólia nem csupán jó megjelenést tud kölcsönözni, de a kíváncsiskodó tekintetek ellen is hatékony.

4. Biztonság - szilánkvédelem

A biztonsági autófóliák jóval vastagabbak egy átlagos sötétítő autófóliától, ennek ellenére ahogy az alábbi videóban látható egy sima autófólia is meglepően erőssé teheti az ablakokat:

Ha bármilyen okból kifolyólag az üveg betörik, a fólia akkor is egyben tartja a szilánkokat, ahelyett hogy az utastérbe robbanna az üveg.

5. Szakkivitelezés - garancia

A LLumar hivatalos kivitelező partnerei kizárólag minőségi LLumar termékekkel dolgozhatnak, műbizonylat kiállítására jogosultak. A hivatalos partnerré válásnak követelményei vannak, elméleti oktatáson és gyakorlati vizsgán kell bizonyítaniuk rátermettségüket leendő partnereinknek. Partnereink a legjobbak a szakmában, sokuk közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik.

Autófóliáinkra akár 12 év gyártói garanciát is vállalunk, várható élettartamuk azonban meghaladhatja egy autó átlagos élettartamát is.