LLumar

Autó Generációk Találkozása

Az idei év egyik legnagyobb autós megmozdulására készülünk. Az Autó Generációk Találkozása keretein belül Guinness Rekord megdöntését fogjuk megkísérelni!

A rendezvény célja, hogy minél több autótípust hozzunk össze egy helyen 2017. augusztus 5-én a fóti Auchan parkolójában!

A rendezvény apropója egy Guinness rekord megdöntése is. A világon a legtöbb autómárkát szeretnénk egy helyre egy időben összezsúfolni. A jelenlegi rekordot egy dubai-i rendezvény állította fel, 58 különböző autómárkával. A rekord megdöntéséhez 59 márkára lesz szükségünk.

Légy részese Te is a Guinness Rekordnak!

A rendezvényen nem csupán látogatóként, de kiállítóként is részt lehet venni. Ehhez csupán egy előzetes internetes regisztrációra van szükség a helykiosztás miatt. Regisztráció: www.autogeneraciok.hu/regisztracio

A cikk írásának idején 52 autómárka jelentkezett. A Magyarországon fellelhető kb. 130 márkából már nem hiányzik sok, a Guinness Rekord megdöntéséhez.

Milyen programok lesznek még? Autóépítő verseny és tuning párbaj, az Év Tuning Autója 2017 választás, Miss Tuning 2017 hölgyszépségverseny, gyermekprogramok, az 1964 óta minden évben megválasztott Év Autója címet elnyert típusok felsorakoztatása, és még sok más…

Mutassuk meg a világnak, hogy kis hazánkban milyen összefogásra képes az autószerelmesek népes tábora! Töltsük fel a rendelkezésünkre álló 1000 férőhelyes parkolót! Hozd el az autód és a családot is! Légy részese egy Guinness World Record döntésnek!

Várunk az Autó Generációk Találkozásán!