LLumar

AMTS 2017 - nyereményjátékkal

Már nagyon várjuk a 2017-es AMTS-t! Idén minden eddiginél egyedibb, különlegesebb autókat viszünk magunkkal a kiállításra. Hogy pontosan miket, egyelőre nem áruljuk el, kövesd facebook oldalunkat a friss információkért! Ha teheted mindenképp látogass el hozzánk március 24-26 között az A pavilon 32/33-as standjához! Hogy ezt megkönnyítsük egy nyereményjáték keretében belépőt fogunk sorsolni a résztvevők között, részletekért látogass el facebook oldalunkra! (A nyereményjáték 2017. március 20-ig tart.)

26-án vasárnap még egy 200 lóerős tuningolt Audi TT Roadstert is nyerhetsz teljes árú, vagy családi belépővel! Az autó tuningolt ugyan, de teljes mértékben törvényes műszaki vizsgával rendelkezik. Nem csak az autó külsejét tuningolták, hanem például a motorteljesítményt és a futóművet is ehhez igazítva állították be.

Az AMTS nem csupán az ország de a közép-európai régió legnagyobb méretű szezonnyitó autókiállítása. A szervezők idén különösen hangolnak a nemzetközi felhozatalra, tuning autók 15 országból érkeznek a kiállításra, hazánkban soha nem látott különlegességekkel.

A kiállítás nem csak a benzingőzt lélegzőknek szól. A szervezők rengeteg programmal várják a gyerekeket is, a család minden tagjának készültek programokkal. Várunk mindenkit szeretettel az AMTS-en!