LLumar

Búcsúzik a LLumar DragPolski

Betegsége miatt búcsúzni kényszerül Gyetvai Miki és a LLumar DragPolski Gyetvai Miklós búcsúzni kényszerül az autósporttól, mint aktív pilóta. A jól ismert és nemzetközi szinten is elismert kis Polszkiból fejlesztett DragPolski 2003 óta volt versenyben és a legtöbb esetben ahol indult a dobogós helyen végzett.

2012-ben Közép-Európa bajnok is lett. Miklóst a LLumar autófóliák 2009 óta támogatta mint főszponzor. A 2200 köbcentis és 450 lóerős méregzsák felkészítésében és versenyzésében fontos szerepet játszott még Palotai György és Bősz Attila is akik számos versenyen kísérték és szervizelték kisautót. Miklósnál nyár elején leukémiát és csontvelőrákot diagnosztizáltak. – Azóta kezelés kezelést követ, és egyre inkább nyilvánvaló, hogy az említettek miatt kénytelen vagyok befejezni 1981 óta tartó pályafutásomat. Az idei évvel úgy voltam, mindenképpen szeretném tisztességgel lezárni, amit sikerült is. A Profi 4-es géposztály 15 fős mezőnyében második helyen végeztem úgy, hogy a nyolc futamból hét futamon részt vettem. Nemcsak az eredményekért mentem, a nézőket is szerettem volna kiszolgálni. Ilyen betegséggel minden perc ajándék, és amióta kiderült, hogy mivel küszködöm, a közönség még inkább mellettem áll.– mondta el Miklós.

Búcsúzik a LLumar Dragpolski, Miklós pedig elindult élete egyik legnagyobb futamán, ahol többek között, profi nemzetközi orvos csapat segíti gyógyulásában.

Gyetvai Miklóst azaz, ahogy mindenki szólítja Micut éves díjkiosztó ünnepségén búcsúztatta az MNASZ, a Dragracing sorozat szervezői, örök riválisai és sporttársai.