LLumar

Hugh Jackman újra legyűrte a bőrrákot!

A 2017-es Berlinale-n debütált Hugh Jackman főszereplésével készült „Logan” című film. A premieren maga a színész is megjelent, sebtapasszal az orrán. Jackmant 2013 óta már 6. alkalommal kezelték a bőrrák egyik leggyakoribb formájával: bazális karcinómával. Hála a folyamatos ellenőrzéseknek, az időben észlelt bazálsejtes karcinóma gyógyulási esélyei nagyon jók.

A színész közösségi oldalán tette közzé ezt a fotót, és egyúttal figyelmezteti követőit a napfényvédő szerek rendszeres használatára.

A káros UV sugarak nem alszanak téli álmot, egész évben ki vagyunk téve veszélyeinek. Gyermekeink védelme a legfontosabb, hiszen bőrük sokkal kevésbé ellenálló a káros sugarakkal szemben. Az UV sugarak kumulatív hatása miatt, minél nagyobb mértékben sérült az ember bőre gyermekkorban, annál nagyobb az esélye felnőtt kori elváltozás kialakulásának.

Zárjuk ki az UV sugarakat otthonunkból és a családi autóból! A LLumar fóliák minimum 99%-os mértékben visszaverik az UV sugarakat. Számos előnye és tulajdonsága mellett az ablakfólia biztonságot nyújt a láthatatlan UV sugarakkal szemben.

További információk az UV védelemről: