LLumar

Járművek hővédelme, sötétítés nélkül

Tudtad, hogy az üvegfólia sötétítés nélkül is hatásos?

Nem kell feltétlenül sötétítenie a fóliának, hogy teljesítménye is legyen. Láthatatlanul is kiváló hővédelemmel, UV szűrő képességgel rendelkeznek víztiszta, átlátszó termékeink. A LLumar AIR sorozat fóliái azoknak készült, akik nem szeretnék sötétíteni az autó üvegeit, vagy a jogszabályi keretek között a „B” oszlop előtt szeretnének védelmet az elöl utazóknak is.

A beltér felmelegedésének csökkentésével sokkal komfortosabban utazhat járművében, kevésbé terhelve a légkondicionáló berendezést, csökkentve ezáltal a fogyasztást. A LLumar AIR sorozata nano-kerámiás technológiával készült, így nem zavarja az elektronikai berendezések működését. A LLumar fóliák akár 99,9%-ban kiszűrik az UV-sugarakat, amik felelősek a bőrrák kialakulásáért, ill. felgyorsítják a bőr öregedését.

Vonatkozó jogszabályok

A jelenleg hatályos jogszabályok kimondják, hogy a „B” oszlop előtti üvegfelületeknek minimum 70%-os fényáteresztéssel kell rendelkezniük. Ez annyit jelent, hogy B oszloptól előre is szabályos fóliáztatni, megfelelő fényáteresztésű anyagokkal. A LLumar AIR sorozat fóliái megfelelnek ezeknek a kikötéseknek, így legálisan használhatóak gépjárművünk összes üvegfelületén.

Ahogy a technikai adatokon is látszik: minimális sötétedés mellett is kimagasló a hővédelem. Alacsony fényvisszaverő tulajdonsága és kiváló optikai tisztasága nem akadályozza a kilátást éjszakai vezetés közben sem.