LLumar

LLumar nemzetközi disztribútorok konferenciája, Abu Dhabi

Februárban rendezték a LLumar Nemzetközi Disztribútor Konferenciát Abu Dhabiban, melyen a világ különböző pontjairól vettek részt LLumar forgalmazók. Európa egyik fő LLumar forgalmazójaként mi is meghívást kaptunk a konferenciára, ahol a 2012-es év értékelésén túl az idei év terveit és átfogó stratégiáit ismertette az Eastman Chemical Company vezetése (LLumar autófóliák és ablakfóliák gyártója).

Az egyeztetések mellett néhány kiemelt forgalmazót felkértek, hogy tartson előadást, melyen ismerteti eddigi tevékenységét. Többek között cégünk is bemutatta stratégiáját, mely számos forgalmazó figyelmét felkeltette, és támogatásunkat kérte a helyi piacok fejlesztésében. A konferencia végeztével a különböző területeken legjobban teljesítő forgalmazók elismerésben részesültek.

Cégünk a nehéz piaci körülmények között elért kiemelkedő növekedésért kapott kitüntetést, melyet az Eastman Chemical Company vezetőségének tagjától, Darrell Reedtől vehetett át. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kollégánk, partnerünk, ügyfelünk és LLumar felhasználónk márkahűségét és támogatását, hiszen részesei ezen elismerésnek.