LLumar

Mire jók az ablakfóliák?

Szinte minden fénnyel kapcsolatos problémára létezik egy megoldást jelentő ablakfólia is. A fény bár számos pozitív tulajdonsággal bír, köztudottan negatív hatásokkal is rendelkezik. Elég, ha csak az egészségre is káros UV sugarakat említjük, melyek számottevő mértékben áthatolnak egy hétköznapi ablaküvegen. Az UV sugarak nagy mértékben felelősek az anyagok kifakulásáért is. Ha lakásunk fekvéséből adódóan túl világos, akkor nézhetetlenné válik a televízió, vagy éppen a monitor kijelzője. Szerencsére a szakember által felszerelt ablakfólia ezeket a problémákat könnyedén képes orvosolni.

A professzionális ablakfóliákat három fő csoportba kategorizálhatjuk: hővédő, biztonsági, és dekor ablakfóliák. Ezeken a főbb csoportokon belül is rengeteg egyedi tulajdonságú és árnyalatú fólia létezik. Az ablakfólia kiválasztása előtt fontos letisztáznunk, hogy mi a célja az ablakfóliázásnak. Típustól függően az alábbiakban tud segíteni az üvegfólia:

Az adott probléma megállapítását követően forduljunk egy tetszőleges LLumar kivitelezőhöz. Szakképzett kivitelező partnereink a probléma, ill. célunk ismeretében kiválasztják a LLumar több száz ablakfóliája közül a számunkra legmegfelelőbbet.

További információk az ablakfóliákról: LLumar ablakfóliák lakóépületekre