LLumar

SelectPro - Az autóflóliázás elit kategóriája

 2019-es szezontól Magyarországra is megérkezett a LLumar SelectPro program, a fóliázás elit kategóriája. A LLumar SelectPro program célja, hogy a világpiacon is különlegesnek számító elit termékeket a minőségüknek és különlegességüknek megfelelő exclusive körülmények között szereljék az autók üvegfelületeire, a fóliázó partnerek.

Ez idáig a SelectPro program, és a kizárólagosan a programban kínált különleges termékek, csak Észak-Amerikában voltak elérhetők. Jelenleg is csak Romániában, valamint Magyarországon találkozhatnak vele az autótulajdonosok az európai kontinensen. A program előfeltétele a sok éves fóliázó tapasztalat és a gyártó által ellenőrzött és jóváhagyott megfelelő műhelykörülmények biztosítása nem csak a munkafolyamat számára, hanem kimondottan a fóliázandó járművek tulajdonosai részére is. A SelectPro műhelyek elkülönített ügyfélváróval, szórakozási lehetőségekkel, frissítővel várják a fóliáztatni vágyókat, hogy amennyiben a fóliázást helyben megvárnák vagy még a fóliázás teljes elvégzése előtt érkeznének vissza autójukért, kényelmesen tölthessék el az időt.

A kényelmes várakozási lehetőségek mellet különleges termékekből is választhatnak a SelectPro műhelyeket felkereső ügyfelek. A LLumar fóliák elit kategóriáját a Stratos autóüveg fólia sorozat képviseli, mely kizárólag SelectPro műhelyekben érhető el. A Stratos fóliák fémmentes, Hybrid-matrix, nano-kerámia technológiájú termékek, melyek a normál kerámia fóliákhoz képest fejlettebb és több rétegből épülnek fel a maximális hőkintartás elérésének érdekében, valamint akár 97% szelektív infravörös visszaveréssel rendelkeznek, így hatékony védelmet nyújtanak a nap tűző sugarai ellen. Természetesen a Stratos sorozat is rendelkezik a közlekedési felügyelet engedélyével, melyről a SelectPro kivitelezők plasztikkártyás műbizonylatot állítanak ki.

Keresse fel a LLumar SelectPro partnereket és tesztelje le a Stratos fólia különleges hővédő képességét a fóliázó műhelyekben megtalálható infra demo segítségével:

LLumar SelectPRO Partnerek

FoliART

Budapest XI.

1 of 5

Jacob Fólia

Dunakeszi

2 of 5

Böle Kft.
Zalaegerszeg

3 of 5

Guti Fólia
Sopron

4 of 5

Uno Glass Kft.
Szeged

5 of 5