LLumar

LLumar SelectPro Partner: Masterfol

Mit jelent SelectPro kivitelezőnek lenni?

Partnereinktől elvárjuk a professzionális kivitelezést, ezért alapkövetelmény hogy sikeresen teljesítsék tanfolyamunkat. Sikeres gyakorlati vizsgát követően válhatnak jelentkezőink hivatalos LLumar kivitelezővé. Néhány évvel ezelőtt az USA-ban bevezettük a SelectPro kivitelezői hálózatot, amely egy még magasabb szintre emeli az elvárásokat, a kivitelezők “elit” kategóriáját jelenti. SelectPro kivitelezővé az válhat aki kiemelkedő forgalmat képes produkálni, kimagasló ügyfélelégedettséggel rendelkezik, és számos egyéb elvárásnak képes megfelelni, mint p.: rendelkezzen rendezett, komfortos ügyfélváróval, professzionális weboldallal stb. Összefoglalva az elvárható legmagasabb szinten kell képviselnie a LLumar márkát minden tekintetben a címre pályázó partnernek.
A titulus nem csupán egy elismerés, hiszen a SelectPro Partner jogosulttá válik a LLumar legfelsőbb kategóriájú termékeinek megvásárlására, használatára is.

Egészen mostanáig kizárólag az USA-ra korlátozódott a SelectPro hálózat, azonban úgy döntöttünk, hogy globális szintre terjesztjük. Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy az első globális SelectPro Partner a Salak József által vezetett Masterfol csapata lett Kolozsvárról. Az elismerést az Eastman képviseletében Miguel Villagomez adta át.

Gratulálunk!