LLumar

Nemzetközi Ablakfólia Konferencia és Fóliázó Verseny 2017

2017-ben az amerikai West Palm Beach, Floridában került megrendezésre a WFCT (Window Film Conference & Tint-off). A WFCT egy évente megrendezett, független esemény, ahova a világ számos országából érkeznek látogatók és versenyzők. A fóliázó verseny autófólia kategóriájában a LLumar Délkelet-Európa oktatója, Gál Csaba is megmérettette magát.

A két napos előfutam sorozatból, közel 100 versenyző közül Csaba bejutott a 12 fős döntőbe. A szervezők az október 7-én tartott zárófogadáson hirdették ki az első három helyezettet, ahol sajnos nem állhatott dobogóra. Ez azonban mindenképpen egy kiemelkedő eredmény, hiszen immáron hivatalosan is a világ legjobb fóliázói között tartják számon Csabát. Nagyon büszkék vagyunk a teljesítményére, ezúton is gratulálunk Neki!

A fotókon Gál Csaba (bal oldalon), ill. gyártónk csapatainak eredményt elért versenyzői láthatók – fent: Tyler O’Hara – 2. helyezett karosszériavédő fóliázás; Kyle Murdock – 1. helyezett karosszériavédő fóliázás; Andrew Garcia – 3. helyezett karosszériavédő fóliázás; David DeRocha – 2. helyezett ablakfóliázás; lent: Dustin Hall – döntős autófóliázás; Gál Csaba – döntős autófóliázás.

A rendezvényen bemutattuk az egyébként már Magyarországon is kapható, új generációs LLumar Platinum öngyógyuló karosszériavédő fóliát. Erről bővebben itt tájékozódhat, ill. az alábbi videóban: