LLumar

Partner program: legyél te is hivatalos LLumar fóliázó!

Legyél Te is tagja a világot behálózó legnagyobb fóliázó családnak! Ha szeretnéd élvezni a márka kiemelt támogatását és prémium termékeinkkel dolgozni, akkor jelentkezz a LLumar partner program keretében kivitelezőnek!

LLumar Partner Program

Célunk, hogy a LLumar hivatalos fóliázó partner program segítségével létrehozzuk a fóliázók elit csoportját. Hivatalos kivitelezőink tagjai a LLumar termékskála prémium anyagait alkalmazzák, és nagy tapasztalattal rendelkeznek a fóliázás terén.

Partner program: milyen előnyei vannak?

A LLumar partner program számos előnnyel kecsegtet, amelyek segítségével Te is kitűnhetsz versenytársaid közül! Partnerünkként nemcsak kiemelt figyelemre, hanem ennek köszönhetően kiemelt bevételre is számíthatsz. Megkülönböztetett figyelmet szentelünk neked, és minden támogatást megadunk a minőségi munkavégzéshez.

Bővítheted fóliáinkkal kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudásod, miközben élvezheted egy nemzetközileg is ismert és elismert cég nyújtotta erőforrásokat. A LLumar hivatalos fóliázó partner státusza az ügyfelek számára is extra értéket képvisel, professzionális marketingeszközeink segítségével pedig hitelesen be tudod majd mutatni a LLumar-termékek előnyeit.

Miért a LLumar?

Cégünk egy dinamikusan fejlődő, professzionális kivitelezők kezei által megálmodott fóliamárka. Felsőkategóriás autó- és épületfóliáink a legmagasabb színvonalat képviselik a piacon. Termékeink a sorozatos teszteléseknek, fejlesztéseknek köszönhetően számos előnnyel rendelkeznek, így kiváló megoldást jelentenek vezetés, otthoni pihenés vagy munkavégzés közben egyaránt.

Épületfóliák

Épületfóliáink segítségével hatékonyan növelhető többek között az ingatlan energiahatékonysága, UV védelme és megjelenése. A fólia jelentősen emeli mind a felhasználók komfortját, mind a személy- és vagyonvédelmet, nem is beszélve a lecsökkent villanyszámláról. Ezen attribútumokat egy régebbi épületnél csak a nyílászárók komplett cseréjével lehetne elérni, amelyek komoly anyagi kiadással és jelentős bontási munkával járnak. Egy minőségi és megfelelően telepített LLumar épületfóliákkal azonban élvezhetjük mindezen előnyöket, legyen szó otthoni vagy munkahelyi felhasználásról.

Autófóliák

A LLumar autóablak fóliák használatával a vezetés valóban élmény, ráadásul több szempontból biztonságosabb is. Kiváló hő-, fény- és UV védelmüknek köszönhetően egészségünket megőrizve, kényelmesen utazhatunk, miután mindezeket hatékonyan megszűri.  Még egy hosszabb vezetés alatt sem kell amiatt aggódnunk, hogy a napsütésben leégnek a gyerekek a hátsó ülésen, esetleg 10 perc után nyűgösködnek a nagy melegtől. Ráadásul egy nemkívánatos baleset esetén egyben tartják az ablaküveget, így a szétrepülő szilánkok nem fognak kárt tenni sem az utasokban, sem autónk belterében.

Prémium karosszériavédő fóliáinkra minden körülmények között lehet számítani. Termékeink segítségével hosszú évekre biztosíthatjuk szeretett járművünk újszerű megjelenését, miután hatékonyan védik a karcolásoktól és a színfakulástól. A használatukkal ráadásul jelentős mértékben leegyszerűsödik az autó tisztán tartása is. A különféle szennyeződések ugyanis, mint a madárpiszok, az olaj, a kátrány, a por, de még a vízcseppek sem maradnak meg a felületén – egy gyors mosás, és máris újra ragyogó megjelenésben pompázhat gépkocsink.

LLumar partner program: hogyan zajlik a jelentkezés?

Felkeltettük érdeklődésedet partner programunk iránt? Ez esetben nincs más dolgod, minthogy kövesd az alábbi lépéseket, hogy Te is hivatalos LLumar kivitelezővé válhass:

Jelentkezési lap kitöltése

A legelső feladat, hogy kitöltsd a weboldalunkon található partner program jelentkezési űrlapot. Fel kell tüntetni a kapcsolattartó adatait, a postázási információkat, valamint azt, hogy rendelkezel-e fóliapiaci tapasztalatokkal. Az adatlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ezzel kezdetét is vette a folyamat, hogy Te is hivatalos LLumar fólia kivitelező legyél!

Kapcsolatfelvétel

Miután elküldted nekünk a kitöltött jelentkezési lapot, munkatársunk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot – ez történhet személyesen vagy telefonhíváson keresztül. A kapcsolatfelvétel során tájékoztatunk a LLumar partner program részleteiről, miközben Te is felteheted kollégánknak az összes felmerülő kérdésed az együttműködéssel kapcsolatban.

Partner program: oktatás, tapasztalatszerzés, vizsga

A kapcsolatfelvételt követően részt veszel egy díjmentes elméleti kurzuson a LLumar partner program keretében. Ennek során behatóbban megismerkedsz a szakmával és termékeinkkel. További érdeklődésed esetén jön az oktatás gyakorlati része, amelynek minimális költségét a partnerség létrejötte után levásárolhatod.

A gyakorlati oktatás végezte egyben a tapasztalatszerzési fázis kezdetét is jelenti – ez a saját műhelyedben zajlik majd. Ha pedig sikerült elsajátítanod a kellő rutint, a végső megmérettetés nem más, mint egy autó üvegfelületeinek lefóliázása vizsgáztató kollégánk jelenlétében.

Hivatalos LLumar kivitelező státusz

Amint átmentél a LLumar partner program vizsgáján, az utolsó lépés a szerződés aláírása. Ezután végre kezdetét veheti a közös együttműködés: szívből gratulálunk és sok sikert kívánunk!

 

LLumar partner program: töltsd ki a kivitelezői jelentkezési lapunkat!

Minden információt bizalmasan kezelünk, és kizárólag abból a célból használjuk fel, hogy megállapíthassuk, hogyan tudjuk számodra a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtani.

Kapcsolattartó adatai

Postázási adatok

Fóliapiaci tapasztalatok