LLumar

Autófóliázás Székesfehérvár

Autófóliázás Székesfehérvár és környéke területén minőségi LLumar autóüveg és karosszéria fóliákkal! Bízd rá magad tapasztalt kivitelezőinkre és biztosítsd autód számára a kimagasló védelmet és stílusos megjelenést, amit megérdemel: keresd a hozzád legközelebbi kivitelezőt!

LLumar autófóliázás Székesfehérvár: minőségi termékek

A LLumar karosszéria és autóablak fóliák kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készülnek, hogy azok valóban az elvárásoknak megfelelően teljesítsenek. Többlépcsős, modern gyártási folyamatokat alkalmazunk termékeink előállításakor, amiket a végproduktum aprólékos átvizsgálása követ. Ennek során szélsőségekre történő teszteléssel győződünk meg fóliáink megbízhatóságáról és teljesítményéről: alaposan leellenőrizzük azokat olyan tökéletlenségek után kutatva, mint felületi karcolások, gyűrődések / hullámosodás / torzulás, szennyeződések és így tovább.

A LLumar ablakfóliák színezése egy különleges eljárással történik. A forró folyadékkeveréknek köszönhetően az anyag teljes mértékben felszívja és elnyeli a festéket. Így minden körülmények között egyenletes sötétítést biztosítanak, és hosszú évek múltán is színstabilak maradnak és nem fakulnak ki. Termékeink az összes nemzetközi előírásnak és szabványnak eleget tesznek. Mindezek tükrében autófóliázás alkalmával mi is nyugodt szívvel kínáljuk őket a felhasználók számára. Az összes LLumar ablaküveg fóliához plasztikkártyás műbizonylat is jár, így a közúti ellenőrzések és műszaki vizsga alkalmával sem érhetnek senkit meglepetések.

Autófóliázás Székesfehérvár: hogyan zajlik a gyakorlatban a művelet?

Autó karosszéria fóliázás Székesfehérvár

A karosszéria fóliázás Székesfehérvár legjobb fóliázó csapatai által több éves védelmet jelent a járművek számára. A menete a következőképpen néz ki: először is előkészítik az autót a művelethez. Ez azt jelenti, hogy megszabadítják a felületét az összes látható és nem látható szennyeződéstől. Ehhez a megfelelő végeredmény érdekében autókozmetikai gyurmát is használnak, amennyiben ez szükséges. Ezt követően megbizonyosodnak arról, hogy a karosszéria fólia – ami szintén makulátlan tisztaságú és kifogástalan állapotú – elégséges mennyiségben rendelkezésre áll a kivitelezéshez.

Ezután egy speciális síkosító folyadékot spriccelnek a felületre, ahová telepíteni fogják a kiválasztott és az előzetesen védőrétegtől megszabadított LLumar karosszéria fólia terméket. A precíz telepítés rendkívül fontos, és nagyfokú szakértelmet igényel! Ezért, ha azt szeretnénk, hogy fólia valóban az összes előnyét nyújtani tudja, ne próbáljuk meg otthon elvégezni a műveletet. Ha a karosszéria autófóliázás Székesfehérvár székhelyű kivitelezőink egyike által történik, minden bizonnyal megbízható és tartós lesz a végeredmény.

A folyadék alapos kinyomkodását a fólia alól az erre a feladatra alkalmas célszerszerszámokkal végzik szakembereink. A ragasztó ennek hatására aktiválódik és kezdi el kifejteni tapadását. Amennyiben a bonyolult íveken további ragasztóhatás szükséges – pl. a karosszéria bonyolultabb ívein-, úgy további spéci fólia telepítő folyadékot használnak. Végezetül nincs más hátra, mint alaposan ellenőrizni az autót, hogy megbizonyosodjanak a munka tökéletességéről.

Autóüveg fólia Székesfehérvár: szétszedés nélküli telepítés

Amennyiben az autóüveg fóliázáshoz nem kell szétszedni a járművet, a művelet minden esetben azoknak a területeknek a kimaszkolásávalsal kezdődik, ahová a telepítés során kosz kerülhet. Ezt követően jöhet az üveg vegyszeres megtisztítása a szennyeződésektől, majd egy pengével végrehajtott mechanikai tisztogatás is. Így garantáltan megszabadulunk az összes piszoktól, ami kockáztathatja a végeredményt. Ha ezzel megvagyunk, a kivitelezők méretre szabják a minőségi LLumar autóüveg fóliát, majd hőzsugorításnak vetik alá, így a termék felveszi a felület alakját. Ezután az ablak belseje átesik egy alapos tisztításon és felragasztják az ablakfóliához tartozó engedélyt. Utóbbi ugyanis a fólia és az üveg között kell, hogy elhelyezkedjen. Utolsó lépésként jöhet a termék felhelyezése a területre, majd a víz és az adalékanyagok kikasírozása a megfelelő tapadás érdekében.

Ablak autófólia Székesfehérvár: szétszedéses telepítés

Ha az ablak autófóliázás Székesfehérvár tapasztalt kivitelezői hajtják végre, megítélhetik úgy, hogy a telepítéshez bizonyos mértékig szét kell szedni a járművet. Ennek során leszedik a kárpitot, majd kiszerelik az ablaküvegeket a helyéről. Az alapos felülettisztítás után történik a fentiekhez hasonló módon az üveg lefóliázása, amit az ablak és a kárpit óvatos, precíz visszahelyezése követ. A művelet alkalmával telepítőink kifejezetten ügyelnek arra, hogy egyik autóelem se károsodjon.

Autó fóliázás Székesfehérvár: miért a LLumar ablaküveg fóliák?

  • 99% UV védelem
  • Hővédelem mesterfokon
  • Ablaktisztítás pillanatok alatt
  • Belátásvédelem
  • Biztonságos üvegfelületek

Autófóliázás árak Székesfehérvár: mennyibe kerül?

Mind a karosszéria, mind az autóüveg fóliázás árak Székesfehérvár és környéke területén egyedi elbírálás alá esnek a munka jellegének függvényében. A végső összeg nagymértékben függ a fóliázni kívánt terület méretétől, a gépjármű és a választott termék típusától, valamint a járulékos műveletektől és előkészületektől (pl. az autó tisztítása vagy meglévő karcolások eltávolítása). Mindezek ismeretében egy előzetes állapotfelmérést követően bármelyik LLumar kivitelező már egy pontos árajánlatot tud neked készíteni.

Felkeltette érdeklődésed az LLumar autófóliázás? Vedd fel a kapcsolatot egy közeli kivitelezővel!