LLumar

Autó fólia Budapest és környéke

Ismerd meg a LLumar autófóliák kínálta előnyöket és élvezd a komfortos, biztonságos utazást minden alkalommal! Karosszéria és ablaküveg autó fólia Budapest és vonzáskörzete területén: keresd hivatalos szakkivitelezőinket!

Autóüveg fóliázás

Épületüveg fóliázás

Karosszériavédő fóliázás

Kimagasló minőségű és teljesítményű autófóliák

A LLumar karosszéria és autóablak fóliák előállításához csakis a legjobb minőségű anyagokat használjuk fel, amit aztán precíz, innovatív gyártási folyamatok alkalmazásával késztermékké alakítunk. Az elkészült termékek ezt követően egy átesnek egy alapos minőségellenőrzési folyamaton. Többek között ellenőrizzük a termék tökéletlenségeit, például karcolásokat, gyűrődéseket, hullámosodást, szennyeződéseket, ragasztókimaradásokat, torzulást stb. Így bizonyosodunk meg arról, hogy minden LLumar fólia átessen szigorú tesztelésünkön és megfeleljenek a vevői specifikációknak, mielőtt azok az ügyfélhez kerülnek. Termékeink megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak és teszteléseknek is.

LLumar autó fólia Budapest karosszériára

A LLumar karosszéria fóliák gyártásakor az első lépés az extrudálás: a nyers uretán granulátumot pár másodperc alatt felolvasztják, majd egy nagy fémhengeren át az öntőlemezre átnyomják. Ezt követően több folyamaton esik át az anyag (pl. bevonás, szárítás), amit egy gép segítségével feltekernek és levágják fogyasztói felhasználásra.

LLumar ablak autó fólia Budapest

A szabványos LLumar autó ablakfóliák előállítása egy kicsit különbözik a karosszériavédő termékektől. A folyamat a poliészter fólia színezéssel veszi kezdetét, amikor is magát az anyagot színezik meg. Ez a réteg egy karcálló bevonattal rendelkezik, valamint nyomásérzékeny ragasztóval is el van látva. A gyártás során nyers fóliát is használnak: a termékre alumíniumot párologtatnak, majd gőzölik a minél jobb teljesítmény, hatékonyabb hővédelem és nagyobb fényvisszaverő képesség érdekében. Ezt a két réteget aztán ragasztóval laminálják, összeillesztik, majd mindkét oldalra a karcálló bevonat mellett egyéb védőbevonatokat is telepítenek.

LLumar: professzionális, széles kivitelező hálózat

Autó fólia Budapest és vonzáskörzete területén? Legyen a karosszéria vagy az autóüveg fóliázás 13. kerület, 9. kerület, 3. kerület, de akár Vác vagy Szigetszentmiklós környékén, akkor csak a LLumar!

Cégünk sokéves tapasztalattal és széleskörű ismeretekkel rendelkezik fóliázás terén, amelyeket következetesen átültetünk a gyakorlatba, legyen szó termékeink előállításáról vagy a fóliák applikálásáról. Szakértő partnereinkre és kivitelezőinkre minden körülmények között számíthatsz, ha kényelmesebben, komfortosabban és biztonságosabban szeretnél utazni a mindennapok során.

Minden LLumar fóliatelepítő bizonyítvánnyal rendelkezik szakértelméről: kötelező jelleggel el kell végezniük egy elméleti és egy gyakorlati képzést, amelynek a végét követően egy átfogó vizsga keretében számot adnak tudásáról. Munkájukat nagy precizitással, szakértelemmel és garanciálisan végzik a legújabb technológiával és a legfejlettebb eszközökkel. Így Te is biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény minden alkalommal minőségi és precíz lesz.

Karosszéria és ablaküveg autó fólia Budapest: további előnyök

Hosszantartó UV védelem

Bizonyított tény, hogy a járművek üvegfelületei nem képesek teljes egészében megszűrni a káros UV sugarakat. Azonban minőségi autóablak fóliák használatával akár több, mint 99%-os védelmet biztosíthatunk az utasok számára! Ez különösen fontos szempont akkor, ha kisgyermekek is szoktak ülni az autóban: a nagyon fiatalok ugyanis jóval érzékenyebbek az UV sugarakra, mint egy felnőtt ember.

Komfortos, kényelmes utazás

Az autóüveg lefóliázásával nagyobb komfortérzetet tudunk biztosítani az utazás során, mivel az autó belső terének hőmérséklete jelentősen csökkenthető. Menet közben nem fogja a nap égetni a bőrünket, mindemellett segít a vezető koncentrációjának növelésében is (nagy melegben ugyanis a figyelmünk hajlamosabb elkalandozni). Ráadásul a nap zavaró szikrázását és káprázását is hatékonyan megszűrik az autóüveg fóliák, a kisebb fénymennyiségnek köszönhetően ugyanis nem fogják az erős napsugarak bántani a szemünket. 

Biztonságos ablaküvegek

Egy baleset bekövetkeztekor gyakran nem is a másik tárgy becsapódása jelenti a kockázatot, hanem a szétrepülő üvegszilánkok. Ezek ugyanis akár súlyos vagy még annál is nagyobb sebesüléseket okozhatnak.

Autó fólia Budapest: ablaküveg fóliák alkalmazásával az ehhez hasonló sérülések nagymértékben csökkenthetők, miután a termék egyben tartja a széttört üveget. A biztonsági autófóliázás emellett hasznos lehet például lopás vagy autó feltörés esetén. A rosszakadónak ugyanis jelentősen megnehezíti azon dolgát, hogy az ablakon keresztül bejuthasson a járműbe.

Üzemanyag megtakarítás

Amennyiben az autófóliázás mellett döntesz, úgy nemcsak járműved, hanem pénztárcád is hálás lesz érte! Az ablakok lefóliázása ugyanis csökkenti az utastér belső hőjét. Nem kell folyton nyomatni a légkondicionáló berendezést, de legalábbis jóval alacsonyabb hatásfokon is működtethető. Így nagyobb mennyiségű üzemanyagot takaríthatunk meg, vagyis ritkábban kell majd tankolni.

Autó fólia Budapest: dizájn

Ha szeretnéd, hogy autód kiemelkedjen a tömegből, akkor mind a karosszéria fóliákat, mind az autóablak fóliákat neked találták ki! Nem számít, hogy elegáns vagy vagány megjelenésre vágysz, a különböző árnyalatú és sötétségű LLumar autófóliák széles választékából biztosan Te is megtalálod autódhoz és személyiségedhez a legjobban illő megoldást. Prémium karosszériafóliáink használatával pedig hosszú időre megőrizheted járműved újszerű megjelenését, miközben hatékony védelmet biztosíthatsz neki az elkövetkező évekre.

Felkeltette érdeklődésed az LLumar autófóliázás? Vedd fel a kapcsolatot egy közeli kivitelezővel!