LLumar

LLumar PPF Platinum

A LLumar megoldása azoknak, akik Extra védelemre vágynak

Minden autó megérdemli a védelmet. Válassza az Önnek legmegfelelőbb Karosszériavédő Fóliát a LLumar termékkínálatából. Minden autóra és minden funkcióra van megfelelő megoldás. Ellenálló képesség extrém körülmények között is, öngyógyuló és vízlepergető felület. A LLumar Platinum Karosszériavédő Fóliák mindezt biztosítják teljesen áttetsző, matt és fekete változatban is.

Miben más a Platinum?

A hagyományos LLumar karosszéria védő fólia is magas fokú védelmet nyújt, azonban elérhetők extra funkciókkal ellátott LLumar Platinum minőségű karosszéria fólia termékek is kínálatunkban:

 • Fejlett Hydrogard™ víztaszító képesség: a hidrofób polimer felület megakadályozza a szennyeződések beágyazódását a fólia felszínére és ezért sokkal időtállóbbak Platinum jelzésű termékeink.
 • Kiterjesztett garancia: a Platinum PPF fóliák esetében 5 év helyett 10 évnyi jótállást vállalunk karosszériavédelem során, így ha problémák lépnek fel a fóliával, akkor nyugodtan fordulhatsz a hozzád legközelebbi hivatalos kivitelezőhöz!
sheal

Öngyógyuló felület

A felületi karcolások hő hatására eltűnnek

tisztitas

VÍZTASZÍTÓ BEVONAT

A Hydrogard technológiának köszönhetően vízlepergető, lassaban koszolódik a felület

csillogas

ELSZÍNEZŐDÉS ÉS FOLTOSODÁS VÉDELEM

Sárgulás és olaj, kátrány, piszok, bogarak okozta foltosodással szembeni védelem

bogar

TISZTASÁG ÉS FÉNYESSÉG

Ultra fényes és egyenletesen tiszta megjelenés narancsbőrefektus nélkül

folt

ELLENÁLL A TERMÉSZET OKOZTA SÉRÜLÉSEKNEK

Akár 25%-kal jobb ellenállóképesség a madárürülék, savaseső és fenyőgyanta okozta károkkal szemben

gari

GYÁRTÓI GARANCIA

A 8-10 év garanciaidővel rendelkező karosszériavédő termékek

Platinum Típusok

LLumar PPF Platinum Extra

A piac egyik legvastagabb és egyben legellenállóbb karosszériavédő fóliája. Vastagsága a megszokott karosszériavédő fóliáknál 50%-kal több, így az igazán extrém körülmények esetén is magasabb védelmet nyújt. Alkalmazása a sérüléseknek leginkább veszélyeztetett felületeken javasolt elsősorban (pl: lökhárító, küszöb), akár kombinálva LLumar PPF Platinum karosszériavédő fóliával.

 • Extra vastag

 • 10 év garancia

 • Láthatatlan / fényes

LLumar PPF Platinum

A LLumar PPF Platinum Extra vékonyabb változata, de vastagságán kívül minden egyéb tulajdonságával rendelkezik. Különleges jellemzőinek köszönhetően garanciaidőben is kiemelkedő a piacon. A LLumar PPF Platinum fényes és matt verzióban is elérhető, mely az autó eredeti színét megtartva változtatja azt matt megjelenésűvé. Továbbá a fóliaiparban elsőként 183cm széles opcióban is rendelkezésre áll, ami lehetővé teszi számos felső kategóriás autó nagy elemeinek (pl. motorháztető) egy darabból történő, teljes felületvédelmét .

 • 10 év garancia

 • Fényes & Matt

LLumar PPF Platinum Bond

A Bond különlegessége a felszerelés során történő gyorsabb elsődleges letapadás. Kiváló termék tapasztaltabb kivitelezők számára komplex felületeken és a széleken visszahajtott kivitelezés esetén. Egyszerűen: gyorsabb felszerelés, több autó, magasabb nyereség.

 • Gyorsabb felszerelés

 • 10 év garancia

 • Láthatatlan / fényes

LLumar PPF Select Black

A LLumar Platinum termékcsalád öngyógyuló és HydroGard™ vízlepergető tulajdonságaival rendelkező, fényes fekete karosszériavédő fólia. Az eredeti gyári fekete szín és az üvegtetők megjelenését biztosítja, ami kiválóan alkalmas akár az egész autó védelmére is. Poliuretán felépítésének köszönhetően sokkal erősebb a tradicionális fekete vinyl fóliáknál, így védelmet biztosít a felverodő kavicsok és karcolások esetén is. Míg a legtöbb vinyl alapú dekorációs célú fólia esetén jól látható a narancsbőrösség, a LLumar Select Black esetén ettől nem kell tartani, a fólia felülete tökéletesen sima és fényes megjelenést biztosít. A LLumar Select Black további tulajdonsága, hogy fekete színét nem a ragasztóréteg színezése biztosítja, mint a legtöbb fekete karosszériavédő fólia esetén, így színe és fényessége a piacon egyedülálló, csakúgy mint a gyártó által biztosított garanciaideje.

 • 8 év garancia

 • Fényes fekete

Felkeltettük érdeklődésedet a LLumar karosszéria védő fólia iránt? Vedd fel a kapcsolatot egy közeli hivatalos LLumar kivitelezővel!