LLumar

Öntapadós fólia üvegre

strapabíró öntapadós fólia üvegre

Egy LLumar öntapadós fólia üvegre számos célra felhasználható a hő- és tükröződés elleni védelemtől kezdve a dekoráción át a biztonságig. Speciális ragasztóanyaggal ellátott termékeink könnyedén és tartósan telepíthetők a lakó- és kereskedelmi épületek üvegfelületeire. Ha esztétikus, kreatív és funkcionális megoldást keresel otthonra vagy munkahelyre térelválasztáshoz vagy egyéb célra, a LLumar öntapadós üvegfólia a legjobb választás: keresd a hozzád legközelebbi hivatalos kivitelezőnket!

LLumar öntapadós fólia üvegre: milyen előnyei vannak?

Átlag feletti minőség

Egy LLumar öntapadós fólia üvegre mindenképp egy hosszútávú befektetés. A prémium anyagok felhasználásának és modern gyártási technológiák eredménye egy átlag feletti élettartammal és szerkezeti stabilitással rendelkező üvegfólia. A széles termékskála mögött egy kiemelkedő fejlesztői és technikai háttér sorakozik fel, így a LLumar fóliák felelős tervezők, belsőépítészek bizalmát is élvezik.

Szakszerű telepítést követően a LLumar öntapadó üvegfólia 15 évig is képes hatékonyan szolgálni felhasználóját, megfelelő ápolás esetén pedig még többet. A megfelelő felhelyezés azonban kulcsfontosságú annak érdekében, hogy az öntapadós üvegfólia megbízhatóan teljesíthesse feladatát. Ezért mindenképp érdemes szakember segítségét igénybe venni a munkához, aki rendelkezik a szükséges eszközökkel és technikai tudással. Így biztosítható, hogy a fólia leválás vagy szakadás nélkül, stabilan tapadjon a felülethez.

Biztonság

A biztonság minden otthonban prioritás kell, hogy legyen az ottlakók és értéktárgyaik megóvása érdekében. Az ablakok, zuhanykabin vagy üveg teraszajtó törésekor a szétrepülő szilánkok okozzák a legnagyobb sérüléseket. Egy LLumar öntapadós fólia remek megoldás, mivel egyben tartja az üveget, így nem sérülnek meg a közelében lévő személyek. Akiknek tehát a megjelenés és napvédelem mellett fontos a biztonság is, mindenképp ajánlott a telepítése.

Privátszféra

Egy LLumar öntapadós fólia üvegre számos variációban elérhető, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek legmegfelelőbb típust. Az irodákban és orvosi rendelőkben például kiemelten fontos a privátszféra, hogy az ügyfeleknek és betegeknek ne kelljen feszengeniük a kíváncsi tekintetektől.

Ezen típusú munkahelyekre egy matt üvegfólia például ideális választás, miután megtörik a fényt, de átengedik a világosságot. Emellett a családnak is nagy szolgálatot tehetnek otthon, ha szeretnénk zavartalanul élni mindennapjainkat. Azoknak is kínálunk opciót, akik úgy élveznék a minőségi üvegfólia adta előnyöket, hogy közben zavartalan legyen a ki- és belátás – számukra öntapadós átlátszó üvegfólia típusainkat ajánljuk.

Napsugarak elleni védelem

Bár a jó időt mindenki szereti, a túlzott napsütés árt az egészségünknek. És akkor még nem is beszéltünk az ingatlan túlmelegedéséről sem, ami szintén komoly kellemetlenségeket okoz. Az öntapadós fólia üvegre többek között arra lett kifejlesztve, hogy hatékony védelmet nyújtson a káros UV sugarak ellen, és megakadályozza a nagy hőmennyiséget a helyiségben. A termék a napenergia egy részét nem engedi át az üvegen, így biztosít kellemes érzetet, miközben típustól függően teljes vagy részleges kilátást engedélyez. A LLumar öntapadó üvegfólia több, mint 10 évig képes megbízhatóan szolgálni felhasználóját, megfelelő ápolás esetén pedig még ennél is többet.

Öntapadós fólia üvegre: modern dizájn

Öntapadós dekor üvegfóliáink számtalan stílusban és változatban elérhetők a klasszikustól az egyedi dizájnig, így kihívóan kreatív megoldások alakíthatók ki. Gyakorlatilag bármilyen alakzatban és irányban telepíthetők, és rengeteg árnyalatban állnak rendelkezésre. Az öntapadós kialakításnak köszönhetően pedig ha változnak az igények, a fóliák nagyon könnyen lecserélhetők. Elsősorban belső felhasználásra lettek kifejlesztve, hogy színesebbé tegyék a teret, miközben hasznos funkciókkal ruházzák fel az üvegfelületeket.

LLumar öntapadós fólia üvegre: mennyibe kerül?

Sajnos pontos árakat előzetesen nem tudunk mondani, hiszen minden fóliázási megbízás eltérő. A végső összeg leginkább két tényezőtől függ: a felhasznált öntapadó üvegfólia mennyiségétől és a termék típusától. A LLumar fólia kivitelezők négyzetméter alapon számlázzák ki az anyagköltségeket. Ennek alapján más lesz egy ablak, vagy a ház összes nyílászárójának esetében az üvegfóliázás. Miután pedig az egyes fóliasorozatok más-más teljesítményadatokkal rendelkeznek, így értelemszerűen a nagyobb „tudású” termékeknek magasabb lesz a pénzbeli értéke.

beltéri öntapadós fólia ajtóra

Öntapadós üvegfólia üvegre: gyakran ismételt kérdések

Mennyire tartós az öntapadós üvegfólia?

A LLumar öntapadós fólia üvegre egy roppant tartós termék, amelyet több, mint egy évtizedes használatra terveztek. Nagyon egyszerűen kezelhető és tisztán tartható – mindössze időnként egy kis szappanos vízzel le kell törölni és kész is vagyunk! Minőségi termékeink még hosszú idő elteltével is ugyanolyan hatékony tapadást és védelmet garantálnak, mint a felhelyezésük első napján.

Telepíthető-e az öntapadós üvegfólia fürdőszobába?

Igen, telepíthető! A nem átlátszó öntapadós üvegfóliák népszerű választásnak számítanak a fürdőszobában. Ehhez vonzó megjelenése mellett az is hozzájárul, hogy nagyobb privátszférát biztosítanak zuhanyzás vagy készülődés közben.

Az öntapadós fóliát később eltávolíthatom az üvegfelületről?

Igen! A LLumar fólia az üvegfelület sérülése nélkül is eltávolítható, majd igény szerint újra telepíthető. Ne felejtsük el azonban, hogy még egy öntapadós üvegfólia megfelelő felhelyezéséhez is kellő tudás és speciális szerszámok kellenek, pl. hőlégfúvó, sniccer, simító stb. A tartós és kielégítő végeredmény érdekében ezért a munkát érdemes mindig szakemberre bízni.

Megválaszolatlan kérdéseid lennének? Akkor vedd fel a kapcsolatot segítőkész kollégáinkkal!