LLumar

Betörésvédő fólia

A LLumar biztonsági fóliák egyben tartják az üveget baleset, erőszakos támadás vagy robbanás esetén.

Egy épület biztonságát többféle veszély fenyegeti, kezdve a természeti katasztrófáktól a vészhelyzeteken át egészen a rablásig vagy vandalizmusig.

A LLumar biztonsági fólia kulcsszerepet játszhat a védelemben. Lehetővé teszi, hogy az üveg egyben maradjon a baleset bekövetkeztekor. Segít csökkenteni a biztonsági problémákat és az üvegtörésből fakadó anyagi károkat.

Nem védett üvegtábla törése esetén az üvegszilánkok szétrepülhetnek, súlyos sérüléseket okozhatnak, így kiszolgáltatottá válnak az épületben tartózkodók és az épületben található értékek.

A LLumar betörésvédő fólia a keretben tartja az üveget akkor is, ha összetörne. Becsapódáskor a fólia segít megakadályozni az üvegszilánkok szétrepülését, védelmet biztosítva a benn levőknek. Bármilyen kísérlet az üveg betörésére jelentősen csökkenthető, ha az épület ablakait biztonsági fóliával szereljük fel. Segíthet csökkenteni vagy megszüntetni a biztonsági kockázatot.

A LLumar biztonsági fóliák eleget tesznek az Európai Bizottság 1989. november 30-án elfogadott, a munkahelyek biztonságára vonatkozó direktívájának (89/654/EEC) és a BRC Globális élelmiszer-biztonsági szabvány releváns részeinek.

A LLumar biztonsági fólia megoldást nyújt a munkahelyekre, oktatási és egyéb közintézményekre vonatkozó 28/2007.(IX.29.) miniszteri rendelet betartásához is.

Energiamegtakarítás, komfortérzet növelés, graffiti védelem, munkakörülmények javítása, dekoráció és az épület megjelenésének megváltoztatása, üvegtörések megelőzése esetén is a LLumar hatékony segítséget nyújt.

Az üvegfóliával elérhető további előnyök

Workpoint Entertainment

Workpoint Entertainment Tükrös hővédő fólia A Workpoint Entertainment a legnagyobb thaiföldi médiavállalat, stúdiójuk 70.000 nm-es területen tornyosul. A helyi LLumar fóliás kivitelezőknek, és a LLumar

Tovább »