LLumar

A LLumar akár 15%-kal csökkentheti az energiaköltségeket.

Jelentős megtakarítás. Gyors megtérülés. Okos befektetés.

Az Ön épülete energiahatékony?

A LLumar energiafelhasználást optimalizáló fóliák szinte bármelyik üvegszerkezet teljesítményét növelni tudják, vagyis segítenek csökkenteni a költségeket. Hivatalos energia-auditok bizonyítják, hogy a LLumar energiafelhasználást optimalizáló fóliákkal ellátott épületek akár 15%-os energiacsökkentést is elérhetnek, mivel hatásosabb lesz a légkondicionálás, kisebb a szén-dioxid-kibocsátás, minek következtében átlagosan három éven belül megtérül a beruházás.

Egy épület hűtési szükségletének harmada az ablakon beáramló hőgyarapodás miatt keletkezik, amellett, hogy hozzávetőlegesen az ablakok 75%-a nem energiahatékony. A LLumar minden érdeklődő számára elvégez egy energiaanalizálást az egyik legelfogadottabb DOE-2 analízisprogram segítségével, hogy előre jelezhető legyen a megtérülés és a megtakarított energia mennyisége. Mindemellett a LLumar energia-auditáló rendszere az egyetlen olyan eszköz, amelyet független és a világ egyik legnagyobb energiakonzultáns vállalata is hatékonynak és megbízhatónak minősített.

Tekintse meg a BME méréseit az energiamegtakarítás mértékéről.

Energiamegtakarítás, komfortérzet-növelés, graffiti elleni védelem, munkakörülmények javítása, dekoráció és az épület megjelenésének megváltoztatása, üvegtörések megelőzése esetén is a LLumar nyújt hatékony segítséget.

Az üvegfóliázás további előnyei

Workpoint Entertainment

Workpoint Entertainment Tükrös hővédő fólia A Workpoint Entertainment a legnagyobb thaiföldi médiavállalat, stúdiójuk 70.000 nm-es területen tornyosul. A helyi LLumar fóliás kivitelezőknek, és a LLumar

Tovább »