LLumar

Belátásgátló fólia ablakra

LLumar belátásgátló fólia ablakra: egyedi stílus és magas védelem!

Az irodaházak és a munkahelyek többségénél ma már egyre nagyobb az igény a személyes terek kialakítására. Az üvegpartíciók amellett, hogy teljesítik ezt az elvárást, dizájnos és modern hatást keltenek a helyiségekben. Áttetszőségük viszont zavaró is lehet, ezért javasolt eltakarni az üvegfelületeket a kíváncsiskodó szemek elől. Erre a legjobb megoldás a belátásgátló fólia ablakra, amelynek rengeteg előnye van: ismerd meg ezeket!

LLumar belátásgátló fólia ablakra: miért érdemes beruházni rá?

Tükrös ablakfólia: egyedi stílus és dizájn

A belátásgátló fólia ablakra egyedi kialakításának köszönhetően ízlésünk szerint teremthetünk sajátos hangulatot az épületben – elsősorban az irodában, ahol nagy népszerűségnek örvendenek a belátást megakadályozó megoldások. A LLumar esetében több mint 50 fajta dekorfólia közül lehet válogatni: ezek között RN07 jelzésű tükörfólia is megtalálható a kínálatban. Fontos kiemelni, hogy a különleges dizájn nem zárja le a teret, így az épületben tartózkodók számára továbbra is biztosított a megfelelő kilátás.

Magas szintű hővédelem

Egy ablakokkal teli helyiség vagy egy üvegfallal ellátott tér nagyon hamar fel tud melegedni, mivel a normál üveg könnyen átereszti a nap sugarait. Rolók és árnyékolók helyett inkább javasolt a belátásgátló tükörfólia ablakra, amely hővisszaverő tulajdonságának köszönhetően csökkenti az épület hőmérsékletét, és mérsékli a vakító fény mennyiségét. Egy fülledt irodában nehezebben lehet koncentrálni, ilyenkor a feladatok elvégzése is több időt vesz igénybe. A fólia segítségével viszont kellemes hőmérsékletet lehet teremteni, ennek köszönhetően pedig a munka is sokkal hatékonyabbá válik.

UV-védelem

A hagyományos üvegfelületekkel szemben a detektív tükör fólia hatásosan véd az UV-sugarak ellen. A hosszan tartó sugárzás növelheti a bőrrák kialakulásának kockázatát, emellett kifakíthatja a berendezési tárgyakat, bútorokat, függönyöket, akár a padlókat is. A bolti kirakati termékek hasonló veszélynek vannak kitéve. Ezek megelőzése érdekében használj LLumar tükörfóliát, amely biztonságos védelmet nyújt a káros sugarak ellen.

Belátásgátló fólia ablakra: energiahatékonyság

Nyáron egy épület sok hőt képes felvenni az ablakon beáramló fénynek és az erős napsugaraknak köszönhetően. Ilyenkor a légkondicionáló hatásos hűtési eszköznek tűnik, viszont a fenntartása elég költséges. A belátásgátló fólia ablakra  csökkenti a beltéri hőmérsékletet, ezáltal pedig a kiadásokat is. Hivatalos energia-auditok bizonyítják, hogy azok, akik a LLumar reflektív fólia mellett döntenek, akár 15%-kal is csökkenthetik az épület energiahasználatát. Ha tudni szeretnéd, hogy beruházásod mikor térül meg, vedd igénybe a LLumar energia analizáló szolgáltatását, így kiderítheted, hogy az ingatlanod esetében mekkora lehet a megtakarított energia mennyisége.

Időtálló megjelenés, egyszerű cserélhetőség

A belátásgátló fólia üvegre tartós és megbízható védelmet biztosít, így bátran használható hosszabb távon, de akár ideiglenes megoldásként is alkalmazható. Amennyiben az utóbbira esik a választásod, akkor is jól döntesz, ugyanis a LLumar üvegfólia cseréje jóval egyszerűbb, mint egy homokfúvott üvegé.

Arculati elem

A detektív tükör fólia hosszan tartó arculati elemként is használható. Tökéletesen alkalmas logók és designelemek kialakítására, amelyek mutatós kinézetet adnak az épületnek, és megkülönböztetik azt a többi létesítménytől.

Kiváló referenciák

A LLumar a világ egyik vezető fóliamárkája, amely számos, világszinten is közismert épület fóliázását végezte az elmúlt évtizedek alatt: referenciamunkáink között megtalálható a Buckingham palota, a Vatikán és a Chrysler-központ. Emellett megrendelőink elégedettsége is bizonyítja, hogy szakmailag mindig igyekszünk a legjobbat nyújtani.

Tükörfólia ablakra ár: mennyibe kerül a telepítés? 

A telepítésre szánt tükör fólia ár meghatározása minden esetben helyszíni felmérés alapján történik. Amennyiben ismered az ablakok méretét, az alapján kiszámítható egy hozzávetőleges ár, mivel kollégáink négyzetméter áron kalkulálják a fóliák költségeit. Személyre szabott detektív tükörfólia ár ajánlatot viszont csak a LLumar kivitelezők tudnak adni.

Tükrös fólia a LLumartól

A LLumar épületüveg fóliák gyártója az Eastman Chemical Company, amely közel 100 éve tevékenykedik a piacon. A LLumar ablakfólia tükrös változatai kiváló minőségéért és garanciájáért is az ECC felel. A cég tervezőkkel és vásárlókkal is együtt dolgozik annak érdekében, hogy a LLumar termékek növeljék az ablaküvegek teljesítményét – legyen szó belátásvédelemről vagy az UV sugárzás visszaveréséről. A tükrös fólia tartósságáról és hatékonyságáról hivatalos kivitelezőink gondoskodnak. Munkájuknak köszönhetően 100 százalékos belátásvédelem érhető el irodaházak, közületek és lakóépületek esetében is.

Belátásgátló fólia ablakra: hol alkalmazható?

Lakóépületek

Az ablak tükörfólia használata energiatakarékossági előnyei miatt egyre népszerűbb a lakóépületekben. Az bejutó hőmennyiség csökkentésével ezek a fóliák segíthetnek a háztulajdonosoknak megtakarítani a hűtési költségeket a nyári hónapokban. Ezenkívül a fényvisszaverő fóliák javítják a magánélet védelmét is úgy, hogy csökkentik az otthon belső tereinek láthatóságát. Így kiváló lehetőséget kínálnak azoknak a lakástulajdonosoknak, akik a magánélet feláldozása nélkül szeretnék élvezni a természetes fényt.

Kereskedelmi épületek

Kereskedelmi épületekben az ablak belátásgátló fólia elsősorban a tükröződés csökkentésére és az ablakok közelében dolgozó alkalmazottak láthatóságának javítására jelent megoldást. Ezek a termékek emellett az energiaköltségek csökkentésében is segítenek azáltal, hogy blokkolják a felesleges hőt és csökkentik a HVAC rendszerek terhelését. Emellett a fényvisszaverő fóliák javíthatják a kereskedelmi épületek esztétikai vonzerejét is úgy, hogy elegáns, modern megjelenést kölcsönöznek nekik.

Belátásgátló fólia ablakra: kiskereskedelmi helyek

A kiskereskedelmi helyiségek nagy hasznot húzhatnak a belátásgátló fólia használatából. Ezek a termékek segíthetnek csökkenteni az üzletbe jutó hőmennyiséget, így kényelmesebbé teszik a vásárlók és az alkalmazottak számára a légkört. Ezenkívül egy ablak belátásgátló fólia javítja az áruk láthatóságát, miután csökkentik a tükröződést és tiszta rálátást biztosítanak a kiállított termékekre.

Egészségügyi intézmények

Az egészségügyi intézményekben a fényvisszaverő ablakfóliák a betegek és a személyzet magánéletét és biztonságát növelhetik. Ezek a fóliák segíthetnek csökkenteni a láthatóságot a létesítmény érzékeny területein, például a betegszobákban és a műtőkben. Ezenkívül a fényvisszaverő fóliák segíthetnek szabályozni a hőmérsékletet az épületben, így kényelmesebbé válik a betegek és a személyzet számára.

Oktatási intézmények

Az oktatási intézmények is profitálhatnak a fényvisszaverő ablakfóliákból azáltal, hogy korlátozzák  az épületbe jutó hő mennyiségét, és javítják a létesítmény általános energiahatékonyságát. A belátásgátló fólia ablakra segít enyhíteni a tükröződést is az osztálytermekben, megkönnyítve így a tanulók számára a látást és a koncentrálást. Ráadásul ezen termékek további biztonságot is nyújthatnak, miután csökkentik az épületbe való kívülről való belátást.

Belátásgátló fólia ablakra: miért érdemes szakemberre bízni a telepítést?

A belátásgátló épületüveg fóliák telepítése egy népszerű megoldás, amely javítja az épület privát szféráját, miközben megengedi a természetes fény áramlását. Az ablakokra való telepítés azonban kihívást jelenthet azok számára, akiknek nincs tapasztalatuk az ilyen típusú munkában. Ezért érdemes szakemberre bízni a belátásgátló fólia ablakra történő telepítését. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért érdemes erre az opcióra választani.

Professzionális eredmény

A belátásgátló tükörfólia telepítése egyszerűnek tűnhet, de a tapasztalat hiánya könnyen vezethet hibákhoz, mint például a fólia szakadása, ráncosodása, vagy buborékok kialakulása. A szakemberek azonban megfelelő ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a fóliákat egyenletesen és tökéletesen rögzítsék az üvegre. A hivatásos fólia telepítők megfelelően felkészültek a feladatra, és biztosítják, hogy a termék precízen illeszkedjen az ablakokra és sima felületet alkossanak.

Megfelelő anyagválasztás

Az ablak tükörfólia kiválasztása sok tényezőtől függ, például az áttetszőség, a méret és a funkció szempontjából. A szakértőknek van tapasztalatuk a különböző típusú fóliák használatában, és képesek meghatározni a megfelelő változatot az igényekhez és az adott helyiséghez. A megfelelő termék kiválasztása lehetővé teszi, hogy az ablakok elegendő mennyiségű fényt engedjenek be, miközben megóvják a privátszférát.

Belátásgátló fólia ablakra: idő- és költségmegtakarítás

A tükrös ablakfólia telepítése hosszadalmas folyamat lehet, különösen, ha tapasztalatlanok vagyunk ezen a területen. A szakemberek segítségével azonban megfelelő időbeosztásban elvégezhető a feladat. Ezen felül egy esetleges telepítési hiba alkalmával a szakemberek kijavítják azt anélkül, hogy új fóliát kellene vásárolnunk. Ezzel egyaránt időt és pénzt takaríthatunk meg.

Garancia a munkára

A hivatalos telepítők által végzett munkára garanciát szoktak vállalni. Ha valamilyen probléma merül fel a munka után, akkor vagy orvosolják, vagy új fóliát helyeznek fel, amennyiben szükséges. Ez a kezesség megnyugtatást nyújt a megrendelők számára, valamint biztosítja, hogy a telepítés hosszú távon is megbízható és tartós lesz.

Biztonságos munkavégzés

A belátásgátló fólia ablakra felhelyezése olykor veszélyes feladat, különösen, ha a munka magasságban történik. A szakértők tapasztaltak az ilyen típusú munkában, és megfelelő eszközökkel rendelkeznek a munka biztonságos elvégzéséhez. A profi telepítők biztosítják, hogy a munka során minden biztonsági szabályt betartanak, és megelőzzék a baleseteket.

További kérdéseid merültek fel a belátásgátló fóliáinkkal kapcsolatosan? Keresd a LLumar kivitelezőket az ország bármely területén!

Gondolja újra a dekorációt. A LLumar dekorációs fóliák segítségével egyénire szabhatja a munkakörnyezetet. Legyen az akár diszkrét vagy kihívó, csak az Ön képzelete szabhat határt. Próbálja ki az interaktív dekor fólia konfigurátor!

Az üvegfólia további előnyei

Workpoint Entertainment

Workpoint Entertainment Tükrös hővédő fólia A Workpoint Entertainment a legnagyobb thaiföldi médiavállalat, stúdiójuk 70.000 nm-es területen tornyosul. A helyi LLumar fóliás kivitelezőknek, és a LLumar

Tovább »